DOGAJANJA


V centru za zdravje in dobro počutje SOLNA DOŽIVETJA želimo poleg terapij našim obiskovalcem ponuditi nekaj doživetega. Zato bomo za vas organizirali različna dogajanja, kjer se bo za vsakega našlo nekaj posebnega.

 

ZA VAS NUDIMO:

PILATES V SOLNI SOBI

pilates v solni sobi

Pilates je celostna telesna vadba, ki nosi poudarek na težje dostopnih, manjših in šibkejših mišicah. Te bistveno pripomorejo k pravilni in zdravi telesni drži, krepitvi mišic in kardiovaskulatnega sistema, izboljšani telesni pripravljenosti in koordinaciji. Blagodejna klima v solni sobi daje sami vadbi še posebno doživetje.

15971636_s

VSAK 10 OBISK BO ZA OTROKA PRAV POSEBNO DOŽIVETJE

Ob vsakem desetem obisku solne terapije bomo za otroka pripravili prav posebno doživetje, ki  je do takrat še skrivnost.

PRAVLJIČNE URICE V SOLNI SOBI bralne urice

(vsako prvo soboto v mesecu)

Za naše najmlajše obiskovalce organiziramo pravljične urice z ustvarjalno delavnico v solni sobi. Namen solne terapije s pravljično urico je prijetno druženje, razvijanje domišljije, sposobnosti poslušanja in koncentracije.

pravilno dihanjeUČENJE PRAVILNEGA DIHANJA

Potekale bodo delavnice za izboljšajnje dihanja s pomočjo dihalnih vaj BREATHING+. Vaje omogočajo povečan vnos kisika v telo, izboljšuje koncentracijo in zmanjša število astmatičnih napadov ter zmanjšuje stres.

CENE DOGAJANJ:

Cene dogajanj v solni sobi so odvisne od števila obiskovalcev in bodo določene z vsakim dogodkom posebej. Cene bodo zagotovo nižje od običajnih terapij, zaradi večjega števila obiskovalcev